Fenntartó

2020 jelentős változást hozott életünkben, szeptember 1-től hivatalosan is Vadgesztenye Református Óvoda-Bölcsőde néven folytatjuk a munkát. Hosszas és körültekintő egyeztetések után az a megtiszteltetés ért minket, hogy egyike lettünk a Magyar Református Egyház edukációs intézményeinek.

A korábban alapítványi gondozásban működő intézményünk így új fenntartót kapott a Budapest Észak Református Egyházmegye személyében. Ennek megfelelően egyházi fenntartású oktatási intézményként folytatjuk a szakmai munkát. Nagyon köszönjük a Magyar Református Egyház döntéshozóinak, hogy megtiszteltek minket bizalmukkal, és hogy hitvallásunk és tevékenységünk szakmai színvonala alapján felkarolták intézményünket.

A fenntartóváltás révén intézményünk működése továbbra is kiegyensúlyozott és jól tervezhető maradt, egyúttal a hozzánk kerülő gyermekek előtt is új lehetőségek nyíltak meg. Az óvodánkból kikerülő csemeték jó eséllyel léphetnek tovább a Református Egyház által működtetett oktatási intézményekbe. Így a nálunk eltöltött idő egy több lépcsős, az alapoktól a felsőoktatásig terjedő, integrált oktatási modell első lepése is lehet. Természetesen akkor, ha ezt a szülők és a gyermek is így szeretné.