Szülői vélemények

„A Vadgesztenye Bölcsit két baráti család ajánlotta nekünk, akiknek ma már iskoláskorú gyermekei még most is szívesen emlékeznek vissza az itt töltött vidám napokra… Igazuk volt!

Személyes tapasztalataink alapján mi is elmondhatjuk, hogy a Vadgesztenye Bölcsi tényleg nagyon barátságos, kedves hely, ahol minden kisgyermek jól érzi magát, és közben testben, lélekben és értelemben szinte észrevétlenül gyarapszik. A gyerekek – a velük foglalkozó lelkiismeretes, empatikus, szerető felnőttek segítségével – megtanulnak együtt játszani, közösségben élni, tisztelni egymást.

Kislányunk, Zsófi otthon is gyakran játszik bölcsődéset: a babákat, macikat a kis társairól és a kisgyermekgondozókról nevezi el, és a játék közben elejtett mondataiból pontosan tudjuk, hogy nagyon jól érzi magát napközben.

Köszönjük Nektek, hogy a gyermekeinket mindig biztonságban tudhattuk, ha Veletek voltak! Köszönjük a sok gondoskodást, szeretetet és törődést, amivel őt körbevettétek, és a tanácsokat, amivel a családot segítettétek! Külön köszönjük, hogy a szülőkkel való kapcsolatotok közvetlen és őszinte, és hogy mindig meg lehetett oldani az extra kéréseket is!

Szeretettel ajánljuk a Vadgesztenye Bölcsit minden kisgyermekes családnak, akiknek fontos, hogy a gyermeke a legjobb kezekben legyen!

Mindig jó szívvel fogunk emlékezni Rátok és a bölcsis hónapokra! Kívánunk Nektek további szakmai és magánéleti sikereket, sok, kedves, szeretnivaló gyerkőcöt!”

Szeretettel: Rimóczy Virág és Keszte Róbert (Keszte Zsófi szülei)

Aktuális

Befizetés
2019. márciusi befizetés
Fazék híradó
E heti menünk
Mikulás
2018. december 6.
Mihály napi képek
2018.09.29.
Mókuska csoport
Pillanatképek