Élet az oviban

Helyszíni Bábelőadás

Az évkörhöz kapcsolódva évente négyszer hívunk bábművészeket, akik magas színvonalú előadásaikkal mindig elkápráztatják a csemetéket.

Kirándulások

Minden évszakban a középső és nagycsoportos gyerekeket Pest közeli helyszínekre visszük kirándulni. (Szentendre, Visegrád, Pilis-helység, Veresegyház, Katalinpuszta stb.)

Csoportok saját rendezvényei

Törekszünk arra, hogy a szülők és gyerekek közös programjainak minél többször teret adjunk. Évente több alkalommal tartunk rendezvényeket, amelyen szülő és gyerekek együtt mulathassanak: Mendika, farsang, gyereknap, kézműves délutánok

Élőzenés táncház

Szórádi Viktor és zenekara (Lóránt gazdával kiegészülve) évente négy alkalommal húzzák a talpalávalót kicsiknek és nagyoknak.

Közös családi rendezvények

Hagyományos Mihály-napi szüreti mulatságunk, amelyet jó idő esetén a kertben főzött paprikás krumplival teszünk még hangulatosabbá.

Hallgatói gyakorlat

Három évvel ezelőtt megtisztelő feladatként fogadtam el, a Károli Gáspár Református Egyetem felkérését, hogy nyújtsak segítséget az óvónői gyakorlati képzésben. Azóta már kész óvónénik kerültek ki a szárnyaim alól – az óvoda nem kis büszkeségére, - és beindult az új évfolyam képzése is.

Jól bevált rendszerként működik a csoportos és az egyéni óvónőképzés is, 10 fővel, akiket a gyerekek és a szülők egyaránt szeretettel fogadnak.

Igyekszem korszerű tudásomat, ismereteimet és 20 éves tapasztalatomat átadni a jövő óvó nénieinek.

Németh Zsuzsanna - óvodapedagógus

Aktuális

Nyílt napok 2018
Előzetes bejelentkezési lehetőség
Fazék Híradó
2018 májusi menük
Befizetés
2018. májusi befizetés
Farsangi képek
2018. január
Chestnut English
Új rendszerű, gyermekközpontú angol oktatás