Élet az oviban

Helyszíni Bábelőadás

Az évkörhöz kapcsolódva évente négyszer hívunk bábművészeket, akik magas színvonalú előadásaikkal mindig elkápráztatják a csemetéket.

Kirándulások

Minden évszakban a középső és nagycsoportos gyerekeket Pest közeli helyszínekre visszük kirándulni. (Szentendre, Visegrád, Pilis-helység, Veresegyház, Katalinpuszta stb.)

Csoportok saját rendezvényei

Törekszünk arra, hogy a szülők és gyerekek közös programjainak minél többször teret adjunk. Évente több alkalommal tartunk rendezvényeket, amelyen szülő és gyerekek együtt mulathassanak: Mendika, farsang, gyereknap, kézműves délutánok

Élőzenés táncház

Szórádi Viktor és zenekara (Lóránt gazdával kiegészülve) évente négy alkalommal húzzák a talpalávalót kicsiknek és nagyoknak.

Közös családi rendezvények

Hagyományos Mihály-napi szüreti mulatságunk, amelyet jó idő esetén a kertben főzött paprikás krumplival teszünk még hangulatosabbá.

Hallgatói gyakorlat

Három évvel ezelőtt megtisztelő feladatként fogadtam el, a Károli Gáspár Református Egyetem felkérését, hogy nyújtsak segítséget az óvónői gyakorlati képzésben. Azóta már kész óvónénik kerültek ki a szárnyaim alól – az óvoda nem kis büszkeségére, - és beindult az új évfolyam képzése is.

Jól bevált rendszerként működik a csoportos és az egyéni óvónőképzés is, 10 fővel, akiket a gyerekek és a szülők egyaránt szeretettel fogadnak.

Igyekszem korszerű tudásomat, ismereteimet és 20 éves tapasztalatomat átadni a jövő óvó nénieinek.

Németh Zsuzsanna - óvodapedagógus

Aktuális

Mihály napi képek
2018.09.29.
Fazék Híradó
2018 novemberi menük
Befizetés
2018. novemberi befizetés
Nyílt napok 2018
Előzetes bejelentkezési lehetőség
Chestnut English
Új rendszerű, gyermekközpontú angol oktatás
Gyereknap
2018. május