Szolgáltatásaink

Kertvárosi környezet

Az Intézmény ősfás kertjében parkosított környezet várja a gyermekeket.

Helyi főzőkonyha

Mesterszakácsunk, István bácsi, egészséges, házias - igény esetén diétás - főztjét minden gyermek örömmel fogyasztja.

Gyógypedagógus

Segítő munkatársunk az óvó nénikkel és a szülőkkel konzultálva, gyógypedagógiai ellátást biztosít szükség esetén a gyermekek számára.

Logopédus

Petra néni középső és nagycsoportban támogatja a csemeték egészséges beszédfejlődését.

Fejlesztő pedagógus

Négy éve működik óvodánkban a korszerű módszereken alapvető és hatékony eszközöket alkalmazó fejlesztőpedagógia.

Célom elsősorban az iskolába készülő gyerekek részképességbeli, képességbeli lemaradásainak játékos tevékenységekkel történő fejlesztése. Team munkában dolgozom a többi szakemberrel együttműködve – pszichológus, logopédus, óvónők, - hogy a különféle területek alapos, mindent felölelő fejlesztése megtörténhessen.

Bevált rendszerként működik a heti kétszeri alkalommal történő, egyéni, illetve kiscsoportos mozgásfejlesztés, a fejlesztendő területektől függően.

Németh Zsuzsanna - fejlesztőpedagógus

Só terápia szoba

A somokozóval ellátott sószobát a gyermekek az óvodai és bölcsődei foglalkozások keretében élvezhetik, igény esetén akár naponta is látogathatják szüleikkel.

Sportpadlós tornaterem

Tágas tornatermünkben a testnevelés foglalkozásokon túl lehetőség van táncház, bábszínház, ünnepségek, és délutáni sportfoglalkozások megtartására.

Óvoda múzeum

Intézményünk „ékszerdoboza”, nevelői értekezletek, szülői fogadóórák színhelye, ahol bármikor bárki megpihenhet pár percre.

Vízforgatós medence

A nyári élet főszereplője a korszerűen kialakított, ellenőrzött vízminőségű gyermekmedence, mely az óvodai élet szerves része, ha az időjárás engedi.

Kert/játszótér

Frissen gyepszőnyegezett, automata öntőző-rendszerrel ellátott kertünkben a gyerekek biztonságban játszhatnak az EU szabványoknak megfelelő, mégis természetközeli kerti játékokkal.

Kemence

Az udvaron található kemencében sütjük a gyerekek által gyúrt kalácsot, pogácsát, mézeskalácsot és perecet, melyet nagy örömmel fogyasztanak.

Orvosi ellátás

Intézményünkben minden héten – igény szerint többször is – Éva doktor néni tanácsadást tart, valamint az éves szürővizsgálatokat elvégzi, munkáját Védőnő segíti.

Aktuális

Fazék Híradó
Októberi menünk
Befizetés
augusztusi-szeptemberi befizetés
Chestnut English
Új rendszerű, gyermekközpontú angol oktatás
Gyerekek és Apák napja
2017.05.20.
Mihály napi meghívó
2017.09.30.