Szolgáltatásaink

Kertvárosi környezet

Az Intézmény ősfás kertjében parkosított környezet várja a gyermekeket.

Helyi főzőkonyha

Saját konyhánkban főzött, ízletes, házias ételek várják a gyermekeinket, szem előtt tartva a törvényi előírásokat. A különböző diéták kiszolgálását is meg tudjuk oldani.

Gyógypedagógus

Segítő munkatársunk az óvó nénikkel és a szülőkkel konzultálva, gyógypedagógiai ellátást biztosít szükség esetén a gyermekek számára.

Logopédus

Anita néni középső és nagycsoportban támogatja a csemeték egészséges beszédfejlődését.

Fejlesztő pedagógus

Négy éve működik óvodánkban a korszerű módszereken alapvető és hatékony eszközöket alkalmazó fejlesztőpedagógia.

"Célom elsősorban az iskolába készülő gyerekek részképességbeli, képességbeli lemaradásainak játékos tevékenységekkel történő fejlesztése. Team munkában dolgozom a többi szakemberrel együttműködve – pszichológus, logopédus, óvónők, - hogy a különféle területek alapos, mindent felölelő fejlesztése megtörténhessen."

Bevált rendszerként működik a heti kétszeri alkalommal történő, egyéni, illetve kiscsoportos mozgásfejlesztés, a fejlesztendő területektől függően.

Németh Zsuzsanna - fejlesztőpedagógus

Só terápia szoba

A somokozóval ellátott sószobát a gyermekek az óvodai és bölcsődei foglalkozások keretében élvezhetik, igény esetén akár naponta is látogathatják szüleikkel.

Sportpadlós tornaterem

Tágas tornatermünkben a testnevelés foglalkozásokon túl lehetőség van táncház, bábszínház, ünnepségek, és délutáni sportfoglalkozások megtartására.

Vízforgatós medence

A nyári élet főszereplője a korszerűen kialakított, ellenőrzött vízminőségű gyermekmedence, mely az óvodai élet szerves része, ha az időjárás engedi.

Kert/játszótér

Frissen gyepszőnyegezett, automata öntőző-rendszerrel ellátott kertünkben a gyerekek biztonságban játszhatnak az EU szabványoknak megfelelő, mégis természetközeli kerti játékokkal.

Kemence

Az udvaron található kemencében sütjük a gyerekek által gyúrt kalácsot, pogácsát, mézeskalácsot és perecet, melyet nagy örömmel fogyasztanak.

Orvosi ellátás

Intézményünkben minden héten – igény szerint többször is – Éva doktor néni tanácsadást tart, valamint az éves szürővizsgálatokat elvégzi, munkáját Védőnő segíti.

Aktuális

Nyílt hét 2019
Előzetes bejelentkezési lehetőség
Chestnut English
Új rendszerű, gyermekközpontú angol oktatás
Fazék Híradó
2019 márciusi menük
Befizetés
2019. márciusi befizetés
Óvodakóstolgató
2019.01.15-16.
Mikulás
2018. december 6.