Kollégáink

Gazdasági Igazgató:   SCHäTZ ANDREA

Intézményvezető:              PAJORNÉ HIRMANN MÁRIA

Bölcsődevezető:          WEISZ-VÍZVÁRI ANDREA

Titkárság:                   Kiesswetter Helga

 

Partnerlista
Az alábbiakban tájékoztatom Önöket munkatársaink tevékenységéről:

Weisz-Vízvári Andrea

Intézményvezető-helyettes

32 év a pályán, 32 év ugyanazon a munkahelyen! Szerintem ez magáért beszél! :) Csuda jó érzés, volt ovisommal együtt dolgozni, vagy volt ovisom gyermekét nevelgetni. :)

Kiesswetter Helga

Asszisztens

Naphosszat intézem a kicsikkel-nagyokkal kapcsolatos adminisztrációt, kapcsolatot tartok a hivatalokkal, jövök- megyek-intézkedem. Nagyon szeretem, amikor bejönnek hozzám az ovisok, hogy fénymásoljam le a színezőiket, ilyenkor megbeszéljük egymással az igazán fontos dolgokat :)

Fazekasné Szolga Erzsébet

Kisgyermeknevelő-gondozó

Kiegyensúlyozott, határozott, kreatív vagyok. A csoportunk (Mókuska) mindennapjait a jókedv és a harmónia jellemzi.

Fekete Kinga

Kisgyermeknevelő-gondozó

Ez életem első munkahelye, mégsem érezem úgy, hogy a gyermekek "nevelése" munka lenne. Mindig pozitívan gondolkodom, és itt nap, mint nap kamatoztathatom kreativitásom, valamint a gyerekek iránt érzett elhivatottságomat. Csoportunk mindennapjait a jókedv és a harmónia jellemzi.

Mező Anita

Kisgyermeknevelő-gondozó

Már egészen fiatalon eldöntöttem, hogy gyerekekkel szeretnék foglalkozni. Így számomra egy álom vált valóra. A Micimackó csoportban a harmóniára és a boldogságra törekszünk. Véleményem szerint nem csak a gyermekek bizalmát kell elnyernünk, hanem a szülőkét is, hiszen ránk bízzák legnagyobb kincsüket.

Ifju Erika

Kisgyermeknevelő-gondozó

Sok-sok éve dolgozom a bölcsiben a gyerekek között, mint gondozó néni a Katica csoportban.  Ez a hivatásom, jókedvűen, nagy szeretettel gondozom a rám bízott gyermekeket. Szeretem, ha szép a környezetem, örömömet lelem az alkotó, kreatív munkában:)

Sóvágó Zoltánné Ági

Kisgyermeknevelő-gondozó

Gyermek centrikus, türelmes, vidám természetű vagyok. Szívesen mondókázom, énekelek és kreatívoskodom a gyerekekkel. Szerencsésnek tartom magam, mert a hobbim egyben a hivatásom is.

Strasser Csilla

kisgyermeknevelő (gyes)

Kiskorom óta arra vágytam, hogy majd gyerekekkel foglalkozhassak. 2005-ben elvégeztem a csecsemő- és kisgyermekgondozó szakot, és így már 11 éve vágyam valóra vált, és az óta ennek az intézménynek (Micimackó csoport) hűséges dolgozója vagyok. Pár szóban jellemezve magamat: empátia, játékosság, gyerekszeretet.

Szász Alexandra

Kisgyermeknevelő-gondozó

Gyakorlatomat ebben az intézményben végeztem, mely során megbizonyosodtam arról, hogy a számomra megfelelő hivatást választottam. A gyermekek számtalan alkalommal csalnak mosolyt az ember arcára. Nagyon örülök, hogy a Micimackó csoport gondozója lehetek. Vidám, kiegyensúlyozott, énekelgetős, mondókázgatós csoport vagyunk.

Szilágyi Virág

Kisgyermeknevelő-gondozó

Mosolygós, türelmes és megbízható vagyok. Szeretek itt dolgozni, mert minden nap más, mint az előző, de a vidámság és a jókedv állandó. :)

Szederi Natália

Kisgyermeknevelő-gondozó

Katica csoport

Grosics Mária

Bölcsődei dajka

A gyerekek kéréseit, hangulatát figyelembevevő, segítőkész, odaadó vagyok. Csoportunkat, a Mókuskákat a harmónia és a jókedv jellemzi!!! :)

Jakabné Bede Julianna

Bölcsődei dajka

A bölcsőde oszlopos tagja vagyok, az itt eltöltött hosszú évek alatt, sok sírós kisgyermek vigasztalódott meg a kezeim között. Aktív nagymamaként otthon is gyakorolhatom szeretett hivatásomat.

Szabados Marianna

Bölcsődei dajka

Ebbe a bölcsődébe és óvodába jártam, és 9 éve itt dolgozom, tehát életem nagy részét itt töltöttem, félig ez az intézmény az otthonom. Lételemem a gyerek, nekem is van 3, nélkülük nem tudok létezni.

Mezei Lóránt

Gondnok

Jó gazda módjára arról gondoskodom, hogy az intézményt kívül-belül megszépítsem, felújítsam. A lányok és az aprótalpúak mindig felvidítanak, ezért a munka mindig móka, és kacagás. Igyekszem minden kérést teljesíteni, Lehetetlent azonnal, a csodákat három napon belül!  :)

Aktuális

Fazék híradó
E heti menünk
Mókuska csoport
Pillanatképek
Befizetés
Novemberi befizetés
Tücsökringató
2016
Gyermekek és Apák napja
2017.05.20.