Kollégáink

 

Alapítványi ügyvezető: Dr. Horváth Gabriella

Intézményvezető: Pajorné Hirmann Mária

Intézményvezető-helyettes: Weisz-Vízvári Andrea

Titkárság: Kiesswetter Helga

 

Partnerlista
Az alábbiakban tájékoztatom Önöket munkatársaink tevékenységéről:

Ifju Erika

Kisgyermeknevelő-gondozó

Sok-sok éve dolgozom a bölcsiben a gyerekek között, mint gondozó néni a Katica csoportban.  Ez a hivatásom, jókedvűen, nagy szeretettel gondozom a rám bízott gyermekeket. Szeretem, ha szép a környezetem, örömömet lelem az alkotó, kreatív munkában:)

Strasser Csilla

kisgyermeknevelő (gyes)

Kiskorom óta arra vágytam, hogy majd gyerekekkel foglalkozhassak. 2005-ben elvégeztem a csecsemő- és kisgyermekgondozó szakot, és így már 11 éve vágyam valóra vált, és az óta ennek az intézménynek (Micimackó csoport) hűséges dolgozója vagyok. Pár szóban jellemezve magamat: empátia, játékosság, gyerekszeretet.

Mező Anita

Kisgyermeknevelő-gondozó

Már egészen fiatalon eldöntöttem, hogy gyerekekkel szeretnék foglalkozni. Így számomra egy álom vált valóra. A Micimackó csoportban a harmóniára és a boldogságra törekszünk. Véleményem szerint nem csak a gyermekek bizalmát kell elnyernünk, hanem a szülőkét is, hiszen ránk bízzák legnagyobb kincsüket.

Ambrus Krisztina

Kisgyermeknevelő-gondozó

2017 novemberétől dolgozom a Mókuska csoportban. A szülőkkel, gyerekekkel elsősorban a bizalomra törekszem. Vidám, új dolgok iránt nyitott embernek tartom magam. A gyerekek szeretete irányítja a mindennapjaimat. Mindent megteszek azért hogy jól érezzék magukat és hamar beilleszkedjenek.

 

Szederi Natália

Kisgyermeknevelő-gondozó

Már a gyakorlatomat is ebben a bölcsődében töltöttem, és ez idő alatt mentoromtól Ágitól, illetve Virágtól rengeteget tanultam. 

Jelenleg a Katica csoport gondozó nénije vagyok Erikával közösen. Mosolygós és vidám kisgyermek-nevelőnek tartom magam.

Tatár Krisztina

Kisgyermeknevelő-gondozó

:)

Kismarosi-Buresch Szilvia

Kisgyermeknevelő-gondozó

2018. márciusától dolgozom a Vadgesztenye Bölcsődében. A gyerekektől sok szeretetet kapok, a szülőkkel együttműködve terelgetjük az apróságokat.

Igyekszem minden nap mosolyt csalni az arcukra.

Pajorné Hirmann Mária

Intézményvezető

Számomra ez a hely virágoskert. Arról gondoskodom, hogy ebben a kertben szárba szökkenjen és virágozzék minden virág. Hiszek a szeretet gyógyító erejében, az egymás iránti kölcsönös tisztelet fontosságában.

Weisz-Vízvári Andrea

Intézményvezető-helyettes

32 év a pályán, 32 év ugyanazon a munkahelyen! Szerintem ez magáért beszél! :) Csuda jó érzés, volt ovisommal együtt dolgozni, vagy volt ovisom gyermekét nevelgetni. :)

dr. Horváth Gabriella

Ügyvezető

Alapítványi ügyvezető

horvath.gabriella@chob.t-online.hu 

Kiesswetter Helga

Asszisztens

Naphosszat intézem a kicsikkel-nagyokkal kapcsolatos adminisztrációt, kapcsolatot tartok a hivatalokkal, jövök- megyek-intézkedem. Nagyon szeretem, amikor bejönnek hozzám az ovisok, hogy fénymásoljam le a színezőiket, ilyenkor megbeszéljük egymással az igazán fontos dolgokat :)

Grosics Mária

Bölcsődei dajka

A gyerekek kéréseit, hangulatát figyelembevevő, segítőkész, odaadó vagyok. Csoportunkat, a Mókuskákat a harmónia és a jókedv jellemzi!!! :)

Szabados Marianna

Bölcsődei dajka

Ebbe a bölcsődébe és óvodába jártam, és 9 éve itt dolgozom, tehát életem nagy részét itt töltöttem, félig ez az intézmény az otthonom. Lételemem a gyerek, nekem is van 3, nélkülük nem tudok létezni.

Szalmáné Tóth Mária

Bölcsődei dajka

Évekig dolgoztam gyerekek közelében A Vadgesztenye Óvodában és Bölcsődében két éven keresztül gondoskodtam a gyerkőcök étkeztetéséről és elvarázsoltak bájosságukkal. Szeptembertől a bölcsődében fogom segíteni a gondozónők munkáját. :)

Tóth Tünde

Bölcsődei dajka

:)

Szilágyi Virág (Gyes)

Kisgyermeknevelő-gondozó

Mosolygós, türelmes és megbízható vagyok. Szeretek itt dolgozni, mert minden nap más, mint az előző, de a vidámság és a jókedv állandó. :)

Restás Judit (GYES)

Kisgyermeknevelő-gondozó

2015 óta dolgozom az Intézményben. Régi vágyam volt kisgyermekek között dolgozni.

Jelenleg a Nyuszi csoportban töltöm a mindennapokat. Mosolygós, vidám kisgyermeknevelő vagyok. :)

Éliás Evelyn (Gyes)

Bölcsődei dajka

:)

Aktuális

Befizetés
2019. márciusi befizetés
Fazék híradó
E heti menünk
Mikulás
2018. december 6.
Mihály napi képek
2018.09.29.
Mókuska csoport
Pillanatképek