Kollégáink

 

Alapítványi ügyvezető: Dr. Horváth Gabriella

Intézményvezető: Pajorné Hirmann Mária

Intézményvezető-helyettes: Weisz-Vízvári Andrea

Titkárság: Kiesswetter Helga

 

Partnerlista
Az alábbiakban tájékoztatom Önöket munkatársaink tevékenységéről:

Pajorné Hirmann Mária

Intézményvezető

Számomra ez a hely virágoskert. Arról gondoskodom, hogy ebben a kertben szárba szökkenjen és virágozzék minden virág. Hiszek a szeretet gyógyító erejében, az egymás iránti kölcsönös tisztelet fontosságában.

Weisz-Vízvári Andrea

intézményvezető-helyettes

32 év a pályán, 32 év ugyanazon a munkahelyen! Szerintem ez magáért beszél! :) Csuda jó érzés, volt ovisommal együtt dolgozni, vagy volt ovisom gyermekét nevelgetni. :)

dr. Horváth Gabriella

Ügyvezető

Alapítványi ügyvezető

horvath.gabriella@chob.t-online.hu 

Kiesswetter Helga

Asszisztens

Naphosszat intézem a kicsikkel-nagyokkal kapcsolatos adminisztrációt, kapcsolatot tartok a hivatalokkal, jövök- megyek-intézkedem. Nagyon szeretem, amikor bejönnek hozzám az ovisok, hogy fénymásoljam le a színezőiket, ilyenkor megbeszéljük egymással az igazán fontos dolgokat :)

Bikki Dorottya

Óvodapedagógus

Pályakezdő óvodapedagógusként a Pillangó csoportban igyekszem bontogatni minden kisgyermek szárnyát. Számomra a legfontosabb értékek, illetve támaszpontok az óvodai (- és a "nagybetűs") életben: szeretet, kölcsönös tisztelet, saját magunk és mások megbecsülése.

Danka Noémi

Óvodapedagógus

Volt vadgesztenye óvodásként nem volt kérdés, hogy óvónőként is az első lépéseket ebben az óvodában fogom megtenni. A véletlen úgy hozta, hogy volt napocska csoportosként első kihívásnak napocska csoportos kicsiket kaptam. </small>
                </p>
              </div>
            </div>
                      <div class=

Kincses Szimonetta

Óvodapedagógus

Amikor a gyerekekkel vagyok, elfelejtem minden gondomat, szeretem nézni, ahogyan játszanak, ahogyan a problémáikat megoldják, ahogyan alkotnak, ahogyan egymással viselkednek. (Persze csak akkor ha ez a viselkedés kedves :) ) Az életem az óvodában teljesen Pán Péter-i.

Lisztmajer Edit

Óvodapedagógus

2008 óta dolgozom itt az óvodában. Nagyon szeretem a gyerekeket. Szeretném azokat az értékeket átadni (néptánc, népzene, népi kismesterségek), amit szülőfalumból hoztam.

Molnár Fanni Diána

Óvodapedagógus

Vidám, pályakezdő óvónőként a maximalizmusra törekszem, szeretem a kihívásokat. Három évig folyamatos óvodai, szakmai gyakorlaton vettem részt a Vadgesztenye Óvodában, ahol már az első évben megfogott az a barátságos légkör, amely itt érezhető. A kis "Vadgesztenyékkel" buli itt az élet. :)

Németh Zsuzsanna

Óvodapedagógus

14 éve dolgozom a Vadgesztenye Óvoda óvodapedagógusaként, 5 éve pedig szakvizsgázott fejlesztőpedagógusként is igyekszem a gyerekek képességeinek fejlődését elősegíteni, mind a saját csoportomban, mind pedig azon kívül. Emellett 4. éve vezetem a Károli Gáspár Református Egyetem óvodapedagógus hallgatóinak gyakorlati képzését. Mindegyik területen a szakmám iránti elhivatottságot, a munkám iránti alázatot és a folyamatos megújulást tekintem a legfontosabb irányadónak.

Pap Tímea

Óvodapedagógus

:)

Zsoldos Tiborné

Óvodapedagógus

Néptánc oktató pedagógus vagyok, az idei évben szakvizsgázom. Nagyon örülök annak, hogy átadhatom tudásomat a gyerekeknek, megszerettethetem velük a népzenét, népi játékokat, az ezekhez kapcsolható mozdulatokat, táncelemeket. Vannak kedvenc játékaik, amelyeket játszanak az udvaron is. Bízom benne, hogy örömteli élményeket visznek haza, ill. tovább majd az iskolába, s emlegetik az ovis néptáncot.

Hegedűs Tamás Józsefné

Pedagógiai asszisztens

Pedagógiai asszisztensként többrétű a feladatom az intézményben. A csoportok napi életében aktív részvételemmel segítem az óvó nénik munkáját. Gondoskodom arról, hogy a gyerekek napjai vidáman teljenek.

Szabóné Hutter Mária

Óvodai dajka

9 éve dolgozom itt. :) Jelenleg a Napocska kiscsoport dadusaként. Az Óvó nénikkel nagyon jól együtt tudunk dolgozni!

Balogh-Székely Zsuzsanna (GYES)

Óvodai dajka

...

Bolla Annamária

Óvodai dajka

:)

Dröszler Beatrix

Óvodai dajka

Egy éve dolgozom  a Margaréta csoportban. Az óvó nénik jobb keze, a gyerekek támasza, a szülők segítője vagyok. Ha a gyerekek között vagyok, elfelejtem minden gondom, bajom, és egy csodálatos nap kezdődik számomra.

Kovács Péterné

Óvodai dajka

11 éve dolgozom itt a Tulipán csoport dadus nénijeként. Az óvó nénik jobb keze vagyok:) Nagyon jó a kapcsolatom az óvó nénikkel és a gyerekekkel!

Ligler Erika

Óvodai dajka

Életünk sikerének fontos része a kommunikáció és a szeretet. Minden munka üres, ha nincs benne beszéd és szeretet. A Vadgesztenye Óvodában, mint dajka, mindkettőt megtaláltam.

Aktuális

Mihály napi képek
2018.09.29.
Fazék Híradó
2018 novemberi menük
Befizetés
2018. novemberi befizetés
Nyílt napok 2018
Előzetes bejelentkezési lehetőség
Chestnut English
Új rendszerű, gyermekközpontú angol oktatás
Gyereknap
2018. május