Kollégáink

Gazdasági vezető:   SCHäTZ ANDREA

Intézményvezető:              PAJORNÉ HIRMANN MÁRIA

Bölcsődevezető:          WEISZ-VÍZVÁRI ANDREA

Titkárság:                   Kiesswetter Helga

 

Partnerlista
Az alábbiakban tájékoztatom Önöket munkatársaink tevékenységéről:

Pajorné Hirmann Mária

Intézményvezető

Számomra ez a hely virágoskert. Arról gondoskodom, hogy ebben a kertben szárba szökkenjen és virágozzék minden virág. Hiszek a szeretet gyógyító erejében, az egymás iránti kölcsönös tisztelet fontosságában.

Weisz-Vízvári Andrea

intézményvezető-helyettes

32 év a pályán, 32 év ugyanazon a munkahelyen! Szerintem ez magáért beszél! :) Csuda jó érzés, volt ovisommal együtt dolgozni, vagy volt ovisom gyermekét nevelgetni. :)

Kiesswetter Helga

Asszisztens

Naphosszat intézem a kicsikkel-nagyokkal kapcsolatos adminisztrációt, kapcsolatot tartok a hivatalokkal, jövök- megyek-intézkedem. Nagyon szeretem, amikor bejönnek hozzám az ovisok, hogy fénymásoljam le a színezőiket, ilyenkor megbeszéljük egymással az igazán fontos dolgokat :)

Kincses Szimonetta

Óvodapedagógus

Amikor a gyerekekkel vagyok, elfelejtem minden gondomat, szeretem nézni, ahogyan játszanak, ahogyan a problémáikat megoldják, ahogyan alkotnak, ahogyan egymással viselkednek. (Persze csak akkor ha ez a viselkedés kedves :) ) Az életem az óvodában teljesen Pán Péter-i.

Lisztmajer Edit

Óvodapedagógus

2008 óta dolgozom itt az óvodában. Nagyon szeretem a gyerekeket. Szeretném azokat az értékeket átadni (néptánc, népzene, népi kismesterségek), amit szülőfalumból hoztam.

Molnár Fanni Diána

Óvodapedagógus

Vidám, pályakezdő óvónőként a maximalizmusra törekszem, szeretem a kihívásokat. Három évig folyamatos óvodai, szakmai gyakorlaton vettem részt a Vadgesztenye Óvodában, ahol már az első évben megfogott az a barátságos légkör, amely itt érezhető. A kis "Vadgesztenyékkel" buli itt az élet. :)

Németh Zsuzsanna

Óvodapedagógus

14 éve dolgozom a Vadgesztenye Óvoda óvodapedagógusaként, 5 éve pedig szakvizsgázott fejlesztőpedagógusként is igyekszem a gyerekek képességeinek fejlődését elősegíteni, mind a saját csoportomban, mind pedig azon kívül. Emellett 4. éve vezetem a Károli Gáspár Református Egyetem óvodapedagógus hallgatóinak gyakorlati képzését. Mindegyik területen a szakmám iránti elhivatottságot, a munkám iránti alázatot és a folyamatos megújulást tekintem a legfontosabb irányadónak.

Pap Gáborné

Óvodapedagógus

Sok éve dolgozom már óvónőként, kiegyensúlyozott, nyugodt természetű vagyok, melyet nagy részben a vidéken töltött gyerekkoromnak köszönhetek. Állat- és növényszeretetemet igyekszem továbbadni a rám bízott kisgyermekeknek, mert hiszem, hogy a természet ismerete és tisztelete nagy szerepet tölt be jövő generációjának életében.

A gyerekek értelmi képességeinek fejlesztése mellett az érzelmi intelligenciájuk (egymás iránti tolerancia, udvariasság, segítőkészség) fejlesztése is nagyon fontos. Remélve, hogy ezek a pozitív tulajdonságok a felnőttkori kapcsolataikat is jobbá teszik majd.

Stefánkáné Lugosi Edina

Óvodapedagógus

Jó tyúkanyó módjára igyekszem puha, meleg fészket varázsolni az óvodában a kiscsibéknek, ahol biztonságban, szeretetben telnek a mindennapjaik.

Közben pedig sok-sok tapasztalatot szerezhetnek az őket körülvevő világról, természetről, hagyományainkról.

Szabó-Kozma Bettina

Óvodapedagógus

A gyerekek között igyekszem harmonikus, élményekben gazdag környezetet biztosítani számukra a kiegyensúlyozott fejlődésük érdekében. Örömmel tölt el, mikor mosolyogva, játszva fedezik fel a világot és szereznek értékes tapasztalatokat. Szeretem a hivatásomat, mert a kis kolombuszoknak lehetek a biztonság szigete.

Szedlacsek Anita

Óvodapedagógus

Vidám, kreatív, a népi kismesterségeket kedvelő, néptáncos óvónő vagyok, aki fontosnak tartja, hogy a gyermekek a hagyományokon keresztül ismerjék meg az őket körülölelő világot.

Turi Anita

Óvodapedagógus

Anita néni vagyok a Süni csoportból. Csilla nénivel és a dadus néninkkel, Judit nénivel azonos értékrendet képviselve törekszünk arra, hogy a ránk bízott gyermekek biztonságban érezhessék magukat az oviban. A mindennapjaik vidámságban teljenek és közben bontakoztassák ki segítségadásunkkal egyéni képességeiket. Számomra fontos, hogy olyan intézményben dolgozhatok, ahol a természetes anyagok használatát részesíthetjük előnyben, összekapcsolva a hagyományok ápolásával.

Zsoldos Tiborné

Óvodapedagógus

Néptánc oktató pedagógus vagyok, az idei évben szakvizsgázom. Nagyon örülök annak, hogy átadhatom tudásomat a gyerekeknek, megszerettethetem velük a népzenét, népi játékokat, az ezekhez kapcsolható mozdulatokat, táncelemeket. Vannak kedvenc játékaik, amelyeket játszanak az udvaron is. Bízom benne, hogy örömteli élményeket visznek haza, ill. tovább majd az iskolába, s emlegetik az ovis néptáncot.

Horváth-Maláti Csilla

óvodapedagógus (gyed)

Óvodapedagógusként dolgozom a Süni csoportban. Vidámságommal, kiegyensúlyozott személyiségemmel igyekszem a gyerekek mindennapjait színesebbé varázsolni. Az Intézményben lévő biztonságos, és szeretetteljes hangulat miatt örömmel jövök minden nap.

Hegedűs Tamás Józsefné

Pedagógiai asszisztens

Pedagógiai asszisztensként többrétű a feladatom az intézményben. A csoportok napi életében aktív részvételemmel segítem az óvó nénik munkáját. Gondoskodom arról, hogy a gyerekek napjai vidáman teljenek.

Szabóné Hutter Mária

Pedagógiai asszisztens

9 éve dolgozom itt. :) Jelenleg a Pillangó csoport dadusaként. Az Óvó nénikkel nagyon jól együtt tudunk dolgozni!

Dröszler Beatrix

Óvodai dajka

Egy éve dolgozom  a Margaréta csoportban. Az óvó nénik jobb keze, a gyerekek támasza, a szülők segítője vagyok. Ha a gyerekek között vagyok, elfelejtem minden gondom, bajom, és egy csodálatos nap kezdődik számomra.

Balogh-Székely Zsuzsanna

Óvodai dajka

...

Kovács Péterné

Óvodai dajka

11 éve dolgozom itt a Tulipán csoport dadus nénijeként. Az óvó nénik jobb keze vagyok:) Nagyon jó a kapcsolatom az óvó nénikkel és a gyerekekkel!

Restás Judit

Óvodai dajka

Tavaly év júniusában csatlakoztam a Vadgesztenye Óvodához. Mindennapjaimat a Süni csoportban töltöm ahol, az Óvó nénikkel baráti a kapcsolatom. A gyerekek hamar elfogadtak és megszerettek! :)

Szöllősi Tünde

Óvodai dajka

A Napocska csoport dadus nénije vagyok. Óvó nénikkel kiegyensúlyozott a kapcsolatom. Velük együtt arra törekszem, hogy a gyerekek harmonikus, esztétikus, vidám, szép környezetben éljék meg az óvodai életüket.

Mezei Lóránt

Gondnok

Jó gazda módjára arról gondoskodom, hogy az intézményt kívül-belül megszépítsem, felújítsam. A lányok és az aprótalpúak mindig felvidítanak, ezért a munka mindig móka, és kacagás. Igyekszem minden kérést teljesíteni, Lehetetlent azonnal, a csodákat három napon belül! :-)

Aktuális

Fazék Híradó
Decemberi menünk
Befizetés
novemberi befizetés
Chestnut English
Új rendszerű, gyermekközpontú angol oktatás
Márton napi képek
2017.11.10.
Nyílt napok 2018
Előzetes bejelentkezési lehetőség