Vélemények

- 3 -

Kedves Óvoda!

A mi kislányunk (Mesi) imádott hozzátok járni mind bölcsődébe, mind óvodába! Nehéz felsorolni, hogy mit szeretett, mert semmi nem volt, amit ne szeretett volna. Imádta az óvó néniket, dadus néniket, gyerektársait, a foglalkozásokat, angol órákat, hittant, úszást, kirándulásokat, az ételt stb. Ki szeretném emelni, hogy mi szülőként külön hálásak vagyunk a hagyományőrzésen, szereteten alapuló következetes nevelésért!

További sok sikert, örömöt kívánunk Nektek!

Emese anyukája
Pillangó csoport

Marci 19 hónapos kora óta jár a Vadgesztenyébe, ezalatt rengeteg élményt szerzett, megtanult beszélni, önállón öltözni, enni-inni, egy szoros kis közösség tagja lett. A kedvenc napjait felsorolni sem lehet, minden programot nagyon élvez, így az Apák-és Gyermeknapot, az őszi Mihály napi mulatságot, a nyári medencézést. A gondozó – és az óvó néniket is mind nagyon szerette és szereti, és olyan baráti kapcsolatai alakultak ki, amelyek remélem később is megmaradnak. Sok verset és éneket megtanult, sokat ügyesedett, Marci egy igazi úrbéli óvodás.

Marci anyukája
Pillangó csoport

Kedves Ovi!

Nekünk a legtöbbet az óvónők kedvessége és odaadása adta. Hálás szívvel gondolunk a türelmükre és a kreativitásukra. Nagy kedvenc volt az összes olyan program, ahol az egész család részt vehetett.

Mindent köszönünk!

Zalán anyukája
Pillangó csoport

Nagyon szerettük ezt az óvodát. Az óvó nénik mindig mosolygósak, kedvesek, szeretettel fordulnak a gyerekek felé. Kreatívak és ennek köszönhetően sokat ügyesedtek a gyerekek.

Kisfiam azt mondta, hogy az volt a kedvenc napja, amikor a hosszú karantén után végre újra jöhetett óvodába és láthatta a barátait és az óvó néniket.

Dani anyukája
Süni csoport